SIDEN ER UNDER OPBYGNING

GØR DET NU - TAG DETTE ALVORLIGT

Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har oplevet at mennesker har ringet til mig med panik i stemmen. Der er sket et eller andet med deres telefon, eller de har måske sågar mistet den, og nu er alle deres billeder pist væk.

Der er kun ét menneske som har skylden; DIG SELV!
Det er så rørende let at sikre sig mod at miste sine dyrbarer billeder. Faktisk tager det kun ét minut, én gang for alle, så se nu at få det gjort.

LØSNINGEN HEDDER GOOGLE FOTOS

På enhver Android telefon er Google Fotos pre-installeret og det eneste du skal gøre, er at starte denne app op bekræfte de få forslag som appen foreslår dig. Herefter vil denne app automatisk sørge for at tage en backup af samtlige billeder du tager med telefonen.

Disse billeder vil blive gemt for 'tid og evighed' og vil kunne ses på en hvilken som helst computer, eller andre telefoner. Det kræver kun, at du (naturligvis) logger ind med samme brugernavn, (din G-mail konto) og password, som det du har benyttet på din telefon.

HVAD SÅ HVIS JEG HAR EN iPHONE?
Ja så er Google Fotos ikke pre-installeret, men den kan (gratis) hentes i app-store, og herefter er proceduren fuldstændig ens.

JAMEN... IPHONES HAR DA SAMME MULIGHED (MED APPLE FOTOS)?
Du tager fejl. Det er korrekt at du også kan benytte Apple Fotos, (du kan sagtens bruge begge sideløbende med hinanden). Men med Apple Fotos er der en begrænsning som gør at du kun kan uploade et vist antal billeder. Når du på et tidspunkt overskrider denne grænse, skal du til at betale et månedligt beløb for ekstra serverplads.

Med Google Fotos til iPhone er der gratis og u-begrænset plads, så teoretisk set kan du tage 'millioner af billeder', og de vil alle blive gemt i skyen. Når du på et tidspunkt skal skifte telefon, vil du bare skulle logge ind i Google Fotos appen, (igen skal du benytte samme G-mail og password), og straks kunne se samtlige fotos som du har taget gennem tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to top