SIDEN ER UNDER OPBYGNING

FARVEL TIL YOUSEE, KABLER & BINDING

Det er blevet en tydelig trend; Folk i tusindevis klipper efterhånden kablerne til de gammeldags TV-pakker og i slutningen af 2017 blev det så vores tur. Vi gad ikke længere være låst fast på dyre TV-pakker og være tvunget til at betale for en masse kanaler som vi alligevel aldrig så. I vores tilfælde, kunne vi ikke engang beholde Internetforbindelsen hos Yousee, med mindre vi som minimum ville betale for deres TV grundpakke. Derfor gik vi i gang med at søge efter gode alternative løsninger og det er faktisk lykkes - På denne side kan du læse om vores nye TV & Internet løsning.

Yousee no more...

Der er flere grunde til, at vi efter mere end 25 år som kunde hos Yousee, nu har valgt at 'klippe kablerne', både til TV & Internettet.

  1. Den høje pris.
  2. Ingen mulighed for fri valg af TV kanaler.
  3. Ingen APP's for Apple TV.
  4. Meget begrænset TV2 arkiv.
  5. Tvungen TV grundpakke for at få Internet.

PRISEN
For at få de kanaler som vi ønskede os, måtte vi købe Grundpakken + 10 valgfrie ekstra kanaler. Prisen var 469,- pr. måned. Hertil kom Internet adgang (50 Mbit), som i vores tilfælde kostede 250,- pr. måned, altså 719,- fra os til Yousee hver måned.

TV KANALERNE
Som tidligere oplyst, havde vi mulighed for 10 valgfrie kanaler og det var vi faktisk rigtig glade for. Men problemet var, at man først skulle tvinges ind i en dyr grundpakke, som bl.a. indeholdt en masse kanaler som vi absolut ikke havde nogen interesse i at kunne se. Herudover var mange af disse kanalpladser jo reserveret til DR kanalerne. Vi var altså tvunget til, at betale for at se DR TV, som ellers er gratis, (indeholdt i licensen).

INGEN APP PÅ F.EKS APPLE TV
Det er efterhånden et par år siden at Yousee første gang 'antydede`, at de ville udkomme med en APP til Apple TV, men i skrivende stund er den stadig ikke kommet og intet tyder på det vil ske 'lige om hjørnet'. Egentlig underligt, da store konkurenter som f.eks. Stofa & Canal Digital har været på platformen i lang tid.

TV2 ARKIVET ER NÆRMEST IKKE EKSISTERENDE HOS YOUSEE
Bevares, der findes da udsendelser i Yousee's TV2 arkiv, men sammenligner du med TV2's egen APP (Smartphone & Apple TV), vil du se hvor ynkeligt det egentlig står til hos Yousee. Er du Yousee kunde og ønsker du f.eks. at gense 1. sæson af Badehotellet, eller alle afsnit fra Radio Mercur? Glem det, det lader sig ikke gøre.

NEJ TAK TIL YOUSEE GRUNDPAKKEN ER SAMTIDIG NEJ TAK TIL INTERNET
Takket være en forholdsvis ny lov, er det nu muligt for alle, selv at vælge TV udbyder, også for alle os som bor til leje i boligselskaber. Selve grundpakken, som i vores tilfælde betales over huslejen, skulle opsiges direkte ved boligselskabet. Det var blot en opringning og en mail, så var det klaret. Derefter ringede jeg til Yousee for at opsige vores TV boks og vores ekstrakanaler. Heller ikke her var der nogen problemer, bortset fra beskeden om, at vi dermed også ville miste vores Internetforbindelse...

Valget var taget, beslutningen stod fast, vi ville ikke længere finde os i at blive låst fast hos Yousee, blot fordi vi naturligvis skulle have en Internetforbindelse. Vi skulle altså igang med at finde et godt alternativ, men allerede fra start, stod én ting klokkeklart:

Vi ville ALDRIG vælge Boxer TV, som i mine øjne er fyldt med fup & fidus; misvisende markedsføring og falske løfter i deres reklamer. Nej, du får IKKE frit valg af TV kanaler - Nej, du kommer IKKE kun til at betale for de kanaler du selv ønsker at se! Ja, Boxer TV er DYRT, selv i forhold til Yousee, (som jo også tilbyder 'bland selv' TV).

Men som tidligere nævnt, har vi nu fundet den helt rigtige løsning. Vi har fået ny TV & Internetudbyder og har samtidig fået mange nye muligheder. Alt sammen til en væsentlig lavere pris - Læs mere på denne side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to top