SIDEN ER UNDER OPBYGNING

INGEN KABLER OG MASSER AF DATA

Vi har valgt at opsige vores TV & Internet hos Yousee og har siden kørt med Telia HOME, som er trådløst Internet & TV 4ONE (grund) -pakken. Vi har aldrig fortrudt denne beslutning og ud over at vi sparer penge, har vi også fået en virkelig god og stabil TV & Internet forbindelse.

PAKKEN INDEHOLDER 1 STK. HUAWEI B525S-23A 4G+ ROUTER
1 stk. sim-kort
Op til 64 brugere/enheder
Op til 300 Mbps download hastighed (4G+)
Op til 50 Mbps upload hastighed*
Wi-Fi understøtter både 2.4 GHz og 5 GHz
4 stk. Lan porte
1 stk. USB 2.0-port
Understøtter 2G, 3G, 4G og 4G+
Mulighed for tilslutning af 2 ekstern antenner, der gør det muligt, at styrke signalet endnu mere.

* Hastigheden målt med "Speedtest" på vores Apple TV | Download: 63 Mbps / Upload: 23 Mbps

Tilladt data-mængde pr. måned: 2 TB (2000 GB) og trods det at vores TV kører fra kl. 07:00 om morgenen og først slukkes omkring kl. 23:00 om aftenen, og at vi samtidig streamer en del musik, kan vi hverken halvt eller helt nå op på bare 50% af denne grænse.

https://www.telia.dk/privat/abonnementer/bredbaand/
Når du på ovenstående side har indtastet din adresse, for at se hvilken hastighed etc. du kan forvente, skal du selv vælge den bedste mulighed for dit vedkommende. Som du kan se på nedenstående screenshot, kunne vi vælge at få signalet ind gennem vores telefonstik, eller via en trådløs router (med indbygget sim-kort). Dette var langt den bedste løsning for vores vedkommende.

Prisen (Februar 2018) er 269,- pr. mdr. inklusiv én valgfri service. Vi valgte Telia TV 4ONE, en grundpakke med 16 kanaler, bl.a. alle DR kanalerne og TV2. Denne har en værdi af 99,- pr. mdr. Du kan løbende skifte dine valgte services inde i "Mit Telia", hvor du også kan henholdsvis til eller fravælge hvilke ekstra TV-kanaler du ønsker at kunne se.

OPSÆTNING
Når du modtager din Huawei Router, medfølger en brugsanvisning hvori du bl.a. bliver bedt om at installere en app som hedder "Huawei HIlink" på din telefon. Det tager kun et par minutter at sætte dit Wi-Fi netværk op, så det eneste du skal gøre, er at sætte strømstikket i væggen. Der kræves ingen yderligere kabler, med mindre naturligvis, du ønsker at tilslutte en eller flere, (op til fire) enheder via Ethernet kabel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to top